Yoni Love by Maxinne

Nyligen släppte Maxinne Björk och det svenska underklädesmärket Understatement Underwear en ny härlig kollektion. Jag tog kontakt med Maxinne och ställde lite frågor kring kollektionen.

.

Vad inspirerade dig till att skapa Yoni Love?

Efter att ha utforskat och spridit kunskap inom medveten sexualitet de senaste åren har jag upptäckt att det är så många kvinnor som inte har en nära relation till sin vagina och sitt inre. Jag tror att det mycket har att göra med att vårt sociala samhälle från kors och tvärs hävdar att våra vaginor och kvinnlig njutning är något skamfyllt, snuskigt eller äckligt. Porrens influencer som inte visar mångfald på utseende och som är skapad för män av män. I största allmänheten ger mainstream porren en väldigt skev bild av hur verkligheten ser ut när man älskar med någon sexuellt. I USA nu så är blygdläppsplastik en av de vanligaste skönhetsoperationerna. För mig är detta hemskt, att vi inte kan uppskatta oss själva så som vi är skapta och se skönheten i det. Så den här kollektionen är skapad för att sprida en medvetenhet om den här problematiken. Att vi tillsammans alla kvinnor måste stötta varannan i resan om att börja älska oss själva på djupet, acceptera oss själva så som vi är skapta och hitta en frid i vårt inre tempel.

Vad är det med underkläder som inspirerar dig mest?

Jag känner mig som mest sensuell och sexig när jag är helt naken. Inget att dölja, det är allt för show. Jag har lärt mig uppskatta min kropp som den är. Naturligtvis kan den känslan variera från dag till dag. Det finns dagar då jag är långt ifrån den här känslan, andra när jag kan förkroppsliga mitt sexuella väsen maximalt. Att älska dig själv fullt ut är en process, det kräver hårt arbete och går inte på en dag. Mitt näst sexigaste jag är att klä upp mig, paketera mig själv i magiska tyger och spetsar. Som hjälp att lyfta fram och förhöja min sensuella aura.Avsikten med dessa underklädesset är att klä sina mest ljuvliga kroppsdelar i fantastiska plagg, så att du verkligen känner vikten av vad vi går och bär på under. Att låta dem leda oss till att mer lättsamt omfamna vår otämjda sensuella vildhet som kvinnor. Det var därför det var viktigt med de olika statements som trilogin av trosor har – att vi konstant måste påminna oss om kraften vi har som vagina-bärare, för att vi själva och endast vi själva är beslutsfattaren för henne varje val och för att inte glömma att ge henne kärlek. 

Varför var det viktigt för dig att skapa denna kollektion?

För att jag själv jobbar inom detta område och känner att detta måste spridas ut till massorna. Vi lever bara ett liv och det känns så himla onödigt att gå en halv eller hel livstid och inte vara nöjd med sig själv, att ha massa blockeringar och inte våga leva fullt ut. Det är en av mina starkaste drivkrafter i livet, att vi ska få leva i frihet. Följa våra hjärtan och agera utifrån kärlek. Den resan börjar hos oss själva, att lära oss hur vi fungerar på ett djupare plan. Det var därför vagina-handboken var ett viktigt komplement till kollektionen. När man köper trilogin av statement-trosor så får man med denna boken på köpet, men man kan också köpa den separat. Det är en handbok med förklaringar och tankar om varför vi har negativa tankar om våra underliv och hur vi kan jobba för att om-programera oss själva. Det är en steg för steg guide med information för att man ska få en bredare förståelse öven kraften vi bär som kvinnor. Samt övningar att göra hemma för att bygga en djupare relation med sin vagina.

Vad är tanken bakom namnet Yoni Love?

Kampanjen och kollektionen är döpt efter ordet vagina på sanskrit, med lite adderad kärlek. Tanken är väl att det ska vara tydligt att det är precis det vi vill sprida – kärlek till våra vaginor. Jag själv kallar mitt underliv för Yoni och av erfarenhet har jag märkt att många kvinnor tycker att det känns lite för kliniskt eller obekvämt att säga vagina, slida eller underliv. Då tycker jag att Yoni klingar magiskt i ögonen. 

Har du några fler samarbeten på gång och kommer det en kollektion till?

Jag har alltid spännande grejer på gång men just nu är jag i fullt skå att göra de sista finslipningarna på mina nya workshops. Som bland annat kommer ha liknande teman som just denna kollektion. Att lära sig förstå sig själv bättre som kvinna genom medveten sexualitet. Jag hoppas verkligen på till kollektion i framtiden 🙂 Men först ska jag ut i världen och resa lite. 

.

Innan vi avslutar så vill jag säga grattis Maxinne, till ett fantastiskt, vackert samarbete ni gjort och stort tack för att du ville ställa upp på en liten intervju. 

Följ Maxinne:
Instagram: https://www.instagram.com/maxinnebjork
Blog: http://www.devote.se/maxinne

Klicka här för att komma direkt till Yoni Love collection och shoppa loss.

Img: Understatment Underwear

Följ:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Söker du efter något?