The Silk Collection

BLACK FRIDAY TIP

Fantastiska Luna di Seta kommer ha ett fantastiskt BLACK FRIDAY erbjudande. Använd koden “BLACKF19” och du får 30% rabatt.

The fantastic Luna di Seta will have a BLACK FRIDAY offer. Use the code “BLACKF19” and you will receive 30% discount.

Vackra silkes underkläder och nattkläder i otroligt fin kvalitet. När jag jobbade som säljare i en underklädesbutik, så sålde vi detta märket. Så av egen erfarenhet så kan jag lova dig att du kommer älskar deras underkläders och nattlinnen.

Beautiful silk lingerie and nightwear in amazing quality. When I worked as a seller in a lingerie shop, we sold this brand. So from my own experience I can promise you that you will love their underwear and night garment.

Img: Luna di Seta

Följ:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Söker du efter något?