Sports Bra

Having a good and well-fitting bra is actually important, even if you don’t really think about it. But a good support for your bust, makes the training much better. These two, as you can see, come from Freya and they have managed to create a model that is both comfortable and gives that extra support.

Att ha en bra och välsittande tränings-bh är faktiskt viktigt, även om man inte riktigt tänker på det. Men ett bra stöd för din byst, gör träningen mycket bättre. Dessa två som ni kan se, kommer från Freya och har lyckats skapa en modell som både är skön och ger det där extra stödet.

Since I love to dance, I feel it is nice to know that my breasts are sitting where they should. If you do not own a sports bra, I think you should invest in one, because it is really good for both you and your breasts.

Eftersom jag älskar att dansa, så känner jag att det är skönt att veta att mina bröst sitter där de ska sitta. Äger ni ingen sportbh, tycker jag att ni ska investera i en, för det är verkligen bra för både dig och dina bröst.

Img: Freyalingerie.com | Unsplash.com

Följ:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Söker du efter något?