Playful Boudoir

Sex toys are usually taboo to talk or read about. But I don’t think it’s something we should keep secret that way. There are so many who use sex toys to spice up there sex life, the single life or for the role play. Sometimes you may think they look ugly and brutal.

Sexleksaker är oftast tabu att prata eller läsa om. Men jag tycker inte det är något vi ska hålla hemligt på det sättet. Det är så många som använder sig utav sexleksaker, för att piffa till sexlivet, singellivet eller rollspelet. Ibland kan man tycka de ser fula och brutala ut.

I think that the brand Zalo are new thinking and beautiful sex toys. In my eyes, this is more of a Disney princess sex toy with her dream prince. Their series of sex toys DOLL COLLECTION, is something I would like to have at home myself.

Zalo tycker jag har nytänk och vackra sexleksaker. I mina ögon är detta mer en Disney prinsessas sexleksaker att ha med sin drömprins. Deras serie av sexleksaker DOLL COLLECTION, är något jag själv skulle vilja ha hemma.

They are feminine and colorful.

De är kvinnliga och färgglada.

Photos by: BeauMonde Originals

Följ:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Söker du efter något?