Lounge

När jag kommer hem från jobb om kvällarna, byter jag om till myskläder direkt. Jag älskar att gå runt i mjuka, sköna och bekväma kläder. Gärna ett par fodrade strumpor. Självklart brinner den öppna spisen, för att höja mysfaktorn här hemma.

When I come home from work in the evenings, I change into soft clothes immediately. I love to walk around in soft and comfortable clothes. Preferably a pair of lined socks. Of course, the fireplace burns, to raise the cozy factor here at home.

För några dagar sedan hittade jag ett märke via min instagram. Ett märke som säljer både underkläder och loungewear. Ett av mina favorit ord är just Lounge. Jag gillar vad det står för, jag gillar musikstilen och gillar känslan man får av just tänket på ordet lounge.

A few days ago I found a brand via my instagram. A brand that sells both underwear and loungewear. One of my favorite words is just Lounge. I like what it stands for, I like the music style and I like the feeling you get from just thinking about the word lounge.

Anledningen till att jag nämner detta är för att märket faktiskt heter LOUNGE. Tyckte det var så himla coolt. De har riktigt fina set och härliga färger.

The reason I mention this is because the brand is actually called LOUNGE. Thought it was so cool. They have really nice sets and lovely colors.

Så idag visar jag några favoriter, som jag tänkte faktiskt beställa hem. För jag är nyfiken på hur deras kvalitet är. Märket har sin bas i England. De erbjuder KLARNA-tjänster, så det är bra om man inte vill ange sina kortuppgifter. Märks det att jag gillar grönt?

So today I show some of my favorites, which I was thinking of actually order. Because I’m curious about how their quality is. The brand is based in UK. They offer KLARNA services, so it’s good if you don’t want to enter your card details. Can you tell that I like the color green?

Img: Lounge Underwear

Följ:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Söker du efter något?