Comfort Shorts Luxury

There are many of us out there, who during the warm months, get sore on the inside of the thighs. This is also a problem for me, so I know how bad and uncomfortable it can be. It is difficult to find nice short leggings or cycling pants that do not get too hot.

Det är många där ute som under de varma månaderna får skavsår på insidan av låren. Detta är även ett problem för mig, så jag vet hur ont och obehagligt det kan vara. Det är svårt att hitta fina korta leggings eller cykelbyxor som inte blir allt för varma.

I just caught the eye of the British company Blooming’ Style, which designs shorts / cycling pants just to avoid chafing. The best part is that they have thought about and created something that does not look like any other model.

Jag har precis fått upp ögonen för Brittiskt företaget Bloomin’ Style, som designar shorts/cykelbyxor just för att undvika skavsår. Det bästa är att de tänkt efter och skapat något som inte ser ut som alla andra modeller. Dessa är i spets eller mer åt känslan av strumpbyxor, fast korta.

I like companies like these. They have been thinking about what we women with bigger thighs need to be able to continue to enjoy the warm months. You can order them through their website. I will buy, because I want to try these.

Sådana här företag tycker jag om. De har tänkt efter vad vi kvinnor med större lår behöver för att kunna fortsätta njuta av de varma månaderna. Tyvärr kan jag inte skriva om det är några butiker i Sverige som säljer, annars går de att köpa via deras hemsida. Jag kommer att köpa, för dessa vill jag testa.

Följ:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Söker du efter något?